Probleme de erectie – Cauze și Soluții

Vrei, pentru a găsi o soluție la problemele lor ereccion? Pe această pagină veți găsi răspunsul la întrebarea cum de a obtine o erectie dureaza de la metode naturale. Mulți oameni care doresc să facă dragoste toată noaptea și satisface pe deplin partenerul, dar nu o pot face din cauza problemelor sexuale.

Uneori instrumentul nostru poate să ne dea un pic de probleme, chiar și după ce-și încerce forțele. Ce se întâmplă este că, ca o masina sau o altă mașină, propriul organ sexual necesită întreținere, acest lucru înseamnă că aveți nevoie pentru a efectua anumite acțiuni, pentru a păstra unitatea de penis, atunci când este necesar.

De ce apar probleme de erectie?

De obicei, funcțiile de sex masculin normal începe cu atracția sexuală sau libidoul, care apare ca rezultat stimularea creierului, a sistemului nervos, vaselor de sânge și hormoni, ceea ce duce la o erectie a penisului, emisii de semințe (ejaculare) și se termină în cele din urmă ajunge la orgasm.

Erecția este atins atunci când un set de tesut spongios al penisului, care este corpii cavernosi se relaxează, pentru a asigura fluxul de sânge, ceea ce duce la extinderea și fermitatea penisului. După finalizarea erectie, sângele pleacă și penisul se relaxeaza.

Atunci când apare o întrerupere sau diminuare a acestui proces, apar probleme de erectie; de obicei, este rezultatul mai multor factori: psihologice, neurologice, hormonale și boli vasculare. Toate acestea vor duce la incapacitatea bărbatului de a atinge sau de a menține o stare bună de erectie, care lucrează pentru activitatea sexuala. Această situație este faptul că, de obicei, este cunoscut sub numele de impotenta sau disfunctie erectila.

Vrei pentru a rezolva problema? Din fericire, exista metode naturale de tratament pentru problema ta de erectie, care s-au dovedit foarte eficiente.

Cauzele impotentei convenționale

impotenta sau disfunctia eréctilPara erectie, creierului, nervilor, vaselor de sânge și hormoni trebuie să lucreze împreună. În cazul în care ceva nu merge bine în procesul de erectie, poate apărea o problemă.

Această problemă poate avea un caracter temporar sau permanent. Cele mai frecvente cauze de probleme de erectie sunt:

Lipsa de налаженных relațiilor cu un partener.

Sentimente negative, ca de eșec, stres, furie, anxietate și depresie.

Leziuni ale măduvei spinării.

Gata pentru sex, care nu sunt realiste.

Condițiile de sănătate și de boală, cum ar fi hipertensiunea arteriala, nivelul ridicat de colesterol și proasta circulație a sângelui în organism, probleme neurologice, probleme de tiroida.

Unele medicamente care sunt folosite în tratarea de boli legate de inima, ficatul și rinichii.

Leziuni ale nervilor din cauza un fel de tip de intervenție chirurgicală, în special în chirurgia prostatei.

Consumul excesiv de alcool, nicotina sau droguri.

Medicamente pentru tratamentul disfuncției erectile, care pot fi aplicate la domiciliu

Dacă o problemă nu prea gravă, se pot face unele schimbări în stilul de viață, pentru a scăpa de această problemă și pentru a evita apariția lor în viitor. Schimbări mici pot face o mare diferenta.

Puteți începe prin a reduce consumul de tutun, țigări și alcool.

Consumul de droguri este, de asemenea, ar trebui să fie evitate.

Dormi un ceas, corespunzătoare. Vacanta nu este suficient, poate crește nivelul de stres.

Începe să facă exerciții fizice regulate și încearcă să meargă la sala de sport de cel puțin 3 ori pe săptămână.

Vorbiți deschis despre sex cu partenerul. Acest lucru nu numai că reduce problemele de erectie, dar, de asemenea, contribuie la intimitate în relație. Am văzut de multe ori că cuplurile care nu vorbesc în acest subiect, au mai multe dificultăți și de recuperare, de obicei, durează mai mult timp.

Am înțeles că această problemă sexuală afectează toată viața, începând de la stima de sine partenerul tau. Sexul ar trebui să ne dea de emoție și de fericire, și nu suferință.

O nevoie urgentă de a rezolva probleme sexuale? Vrei să faci ceea ce tu și partenerul tău să se bucure pe deplin de sex? Se recomandă că veți vedea această pagină, unde puteți explica cum de a obține ferm si erectii naturale în 21 de zile sau mai puțin.