Probleme de erectie: de ce „nu se ridica”?

Deși, de obicei, și, desigur, că la un moment dat, o persoană nu obține o erecție în timpul actului sexual, acest lucru duce la nesiguranță, de disconfort, de vinovăție și anxietate în el. Tocmai de aceea vrem să vă spun despre accesoriu de sex erectie, cauze posibile, uneori, nu se întâmplă, iar problemele cu caracter permanent, care pot să apară.

CE ESTE DE SEX MASCULIN ÎN ERECȚIE?

Groase de sex masculin-este un proces de umplere cu sânge a penisului, pentru a se menține în poziție verticală și în unghi, separat de corp, de la persoane înainte de actul sexual. În faza de excitație, care se referă la cei cinci care formează raspunsul sexual la bărbați-dorinta sexuala, excitare, platou, orgasm si rezolutie.

De-a lungul penisului se dilata trei coloane tesatura: cavernos tel, care au două și fiecare linie a unei artere și a corpului spongios, care include uretra. Tapiterie din stofa, formând traversează o multitudine vaselor de sânge, și în momentul de erectie, din semnalele transmise de la creier prin nervi, aceste vase de sange sunt umplute cu sânge, întărește și alungirea penisului. În special, în cavernos corpurile, și capabil de a crește dimensiunea bazei de 4 ori.

Un penis in erectie, puteți mări dimensiunea de până la 4 разк dată, care umple vasele de sânge și sânge, se produce îngustarea lor, pentru ca sângele, din nou, nu să iasă, ceea ce ține penisul tare și într-un unghi propriu de erectie. Este îngustarea și, ca urmare, rigiditate, dispare finalizarea actului sexual sau atunci când nici un factor, să-și piardă erecția (neatentie, lipsa de stimuli pentru excitare, și așa mai departe).

Consecințele pentru hombrr este stima de sine scazuta, anxietate crescută, un sentiment de vinovăție… consecințele pentru hombrr este stima de sine scazuta, anxietate crescută, un sentiment de vinovăție…

DE CE, UNEORI, NU ESTE VORBA DE ERECTIE

Este și firesc ca la un moment dat nu se produce erectia, această întrebare a trecut și din motive foarte specifice, apariția de care vom specifica faptul că nu este un moment bun pentru contact sexual. Zi de epuizare sau de înaltă tensiune, atât în muncă, cât și în domeniul personalului, reticența sau consumul de droguri sunt cele mai frecvente. În plus, în momentul pierderii virginității sau relații sexuale cu un partener nou poate duce nervii si starea de anxietate, care imposibilite de a atinge sau de a menține o erecție.

De droguri este un factor important, care îl împiedică să continue procesul de răspuns a vieții sexuale, atât la bărbați, cât și femei. Euforia și неингибированным, care pot produce aceste substanțe pot provoca, de a încerca și de a salva relatia, sub influența acelorași, dar, de fapt, este foarte probabil că această dorință va fi în secțiunea dezamăgit de consecințele fiziologice.

Da, alcoolul și marijuana inhiba sistemul nervos, ceea ce face dificilă transmiterea semnalelor de la creier, pentru a umple toate vasele de sânge din penis. Cocaina, în doze mici, poate contribui la o erectie, dar consumatorii de acest medicament, dacă este necesar, de a crește treptat doza, pentru a menține același efect, fac ce veți obține, și vice-versa, iar erectia va fi mai greu. De asemenea, este utilizat pentru a pune în capul penisului, pentru a provoca cea mai mare agitație, că este un mit fals, sau pentru a întârzia orgasmul, dar, de asemenea, acționează ca un anestezic eliminarea disfuncție erectilă și disfuncția erectilă, probleme pe termen lung.

Nervi și probleme pot împiedica erecciónLos nervi și probleme care pot afecta erectia

Frica este una dintre cauzele lipsei de erecciónLa un alt mare motiv este, după cum sa menționat deja, anxietate. Acest lucru poate fi din cauza mai multor probleme: nervii în primul menținerea actului sexual, teama de a nu trece, cum era de așteptat, problemele, în afara actului sexual și că nu vin în cap: bani, munca, ceartă, bătaie de cap… Sau, pur și simplu, poate, a fost o zi intensa la nivel fizic se poate face în acest moment nu putem excitarnos.

Ce trebuie să aveți în vedere faptul că în aceste cazuri este faptul că lipsa de erectie este un tribut adus motive specifice și de comutare de interferențe, și, desigur, a doua zi, o odihnă bună, atât de important pentru țara noastră, sexualitatea și starea de spirit mai pozitiv, vom putea face sex fara probleme. Desigur, medicamente ar trebui să fie întotdeauna îndepărtate de a noastră viață sexuală.

SUNT DIFERITE MOTIVE PENTRU PROBLEME DE ERECTIE

Dacă incapacitatea de a obtine o erectie sau de a menține o în timpul actului se păstrează, în același timp, vorbim despre probleme de erectie, disfunctie erectila sau impotenta. Această disfuncție sexuală nu este un rod de tristețe, pentru că este vorba de 20% – bărbați în Spania, cauzele lor nu au nimic să ne fie rușine, și, în plus, există o soluție.

Cauzele problemelor de erectie pot fi organice sau funcționale, adică psihologic de origine sau de circumstanțe. Cauzele organice spun că au probleme de sănătate, dar nu vă fie teamă de această problemă, nu ar trebui să se gândească, în primul rând, în cele mai importante motive. Aceste cauze pot fi:

Capăt, disfuncție erectilă sau impotenciaDisfunción erectilă sau impotență

– Cel mai important-aceasta este vârsta, cu ani de erectie, își pierd puterea, care le-au avut înainte, dar aceasta este o parte a naturii.

– O boala care apare ca diabetul zaharat.

– Primirea de medicamente, cum ar fi antidepresive, hipotensores și tranchilizante.

– Boli ale arterelor și a vaselor de sânge în zona genitală.

– Leziuni neurologice tulburări.

– Dezvoltarea de țesut fibros de-a lungul penisului, ceea ce provoacă dureri la erectie.

– Consumul de droguri pe termen lung. Ei nu numai că împiedică o erectie sub influența lor, dacă nu, că alcoolul, heroina, amfetaminele, cocaina și marijuana, apar probleme de erectie sunt stabile în timp.

– Tutun, deși se referă la un grup de medicamente, el se dă, pentru că el este cel mai comun și că încă mai ascunde lor efecte adverse asupra sănătății umane. Tutunul afectează sistemul cardiovascular, dar, de asemenea, eliberarea de oxid nitric, o substanță necesară pentru a musculaturii netede cavernos penisului va permite o umplere de sânge. Un om, un fumător are cu 60% mai multe șanse de a dezvolta această disfuncție.

Cauzele funcționale, întâlnire a situației sau psihologice sunt cele mai frecvente pot fi următoarele:

– Stresul și oboseala cronică. Afectează foarte mult starea de sănătate, fizică și mentală.

– Anxietate, permanent înainte de actul sexual, sau, poate, au fost episoade de lipsa de erectie, în trecut, sau din cauza convingeri greșite în ceea ce privește erectie, că el ar trebui să păstreze.

– Tulburări emoționale, cum ar fi depresia.

– Probleme în căsnicie. Lipsa de comunicare, lipsa de încredere și securitate și pentru a spune problema sau problemele ce țin de relații sau de sexualitate, în cele din urmă, afectează la diferite niveluri de loialitate.

– În general, toate false speranțe, mituri și preocupările față de problemele vieții sexuale, cauzează aceste probleme și de emoție. Dorința de a obține un răspuns sexual astfel, în orice situație se gândească la faptul că dimensiunea penisului este proporțională cu emoție, am simțit de a se concentra sex in timpul actului sexual, cred că partenerul tau este atras mai mult, mult mai simplu de instalare, afectează modul de a trăi sexualitatea.

Impactul la nivel emotional pentru om, cum ar fi, de exemplu, stima de sine scazuta, anxietate crescută, un sentiment de vinovăție,… conduc la existența problemei, cu atât mai mult, dacă, în viitor, sugerează înrăutățirea relațiilor, sau consumul de substanțe, pentru a evita aceeași.

Necesar de întreținere parejaEs pentru ca partenerul joacă un rol important în aceste cazuri. Problema a fost de a vorbi deschis, fără frică și rușine, pentru că este de a avea un partener permanent este. Nevoie de sprijin din partea altei persoane, și atunci veți vedea că nu trebuie să se simtă rău, că emoțională viața nu se reduce la sex, iar sexul se reduce la actul sexual.

Alcoolul inhibă sistemul nervos și de a face erecciónEl alcool inhibă sistemul nervos și previne erectie

CUM DE A DIAGNOSTICA, DECÂT PROBLEMA DE ERECTIE

Acest lucru este alarmant, dar 75% dintre bărbații cu probleme de erecție nu au fost diagnosticate. Trebuie să vă adresați medicului pentru a exclude probabilitatea de a avea probleme de sănătate, și el va arăta că sursa problemei este organic sau funcțional, și în acest caz, trebuie să contactați medicul sexolog, și să ne învețe antrenament, comportamentale, de a elimina problema, în plus, noastre озарениями, sau gânduri cu privire la sexualitate, care îmbunătățesc viețile noastre emoții.

Diferența între sursă și de sănătate fizică și una de probleme psihologice erectie este simplu. La om, toată noaptea, și, firește, 4 sau 5 erectii care apar în timpul fazei de somn rapid, care pot dura până la o jumătate de oră. De multe ori în timpul trezirii, ne vom întâlni cu erecție. Dacă da, putem avea o idee despre ce problema este funcțional, dar, de asemenea, medicul poate face mai mult de o revizuire completă, pentru a vedea dacă erectie nu au duritate și lungime normale.

În plus, problema poate fi totală sau ситуативной, și în acest caz, doar lipsa de erectie, în anumite condiții, care, de asemenea, arată că o problemă psihologică.